Startweekend 2013

dsc02789

In het weekend 14 en 15 september was er het startweekend in en rondom de Grote Kerk.

Het thema dit jaar is “Leven met Lef” n.a.v. Matheus 4. Na de opening in de kerk was het tijd voor spel en ontmoeting.
Er werden vlaggen gemaakt waarop men kon schrijven of tekenen wat het geloof voor jou betekend, waarvoor heb jij lef nodig? Heel mooi om al die verschillende vlaggen door de zaal te zien hangen. Tijdens de spelen was er veel ruimte voor ontmoeting. De avond werd afgesloten met een hapje en een
drankje.
De zondagmorgendienst stond ook in het teken van het thema “leven met lef”. Luisteren en zingen met het orgel en combo over lef hebben om Jezus te volgen. Na de dienst was de Haven bijna te klein voor alle koffiedrinkers. Fantastisch om met zoveel gemeenteleden en gasten samen te zijn!
Na een kennistest over de Grote Kerk en Hoogeveen hebben we in de kerk gekeken naar de nieuwe verlichting die daar is aangebracht.
Hierna hebben we de morgen afgesloten met een heerlijke maaltijd. Kijkt u ook nog even op de activiteitenkalender die in de Haven hangt? Misschien staat er iets op waar u graag naar toe zou willen gaan.
We willen iedereen die meegeholpen heeft om dit weekend te organiseren heel hartelijk bedanken!

In ons fotoalbum kunt u een een aantal foto’s van het weekend bekijken.

Hartelijke groet van de startdienstcommissie,
Richard, Jolanda, Rosalie en Marjon